i can be the one to set you free

Tidn går för fort just nu. Vet inte vart dagarna tar vägen men misstänker att tempot snart kommer trappas ner. Lustigt, för har inte mycket i skolan så vet inte vad det beror på.

Inspark får ettorna igår med lekar hela dagen och finmiddag med fest på kvällen. Men började redan i fredags med Ålidhemsrundan. Haha, shit vilken uppvärmning. Var helt död när jag vaknade upp igår morse. Katastrof. Därav det mogna beslutet att inte dricka under insparksdagen. Blev några cider på lekarna men i övrig var jag lugn, fram till kvällen. Med ett dansuppträdande i body kl 21.30 så var man ju tvungen att ladda upp, och det gjorde jag.
Middagen var super go, ettorna hade superroliga spex och kvällen blev riktigt bra när vi drog vidare till kårhuset. Party party.

Idag mår man sämre. Men man förtjänar det efter två kvällar med rusdrycker. Kommer komma tillbaka till livet efter lite gym och spinning nu på eftermiddagen. Och sedan ny vecka. Bara två kvar nu tills det blir hemfärd och ner på SAO i Halmstad hos Kajan. Mmm, länge sedan man såg familjen nu också. Ska bli så mysigt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0