this jungle

Tentan fixad, stort U kommer möta mig vecka 3 men vem fan bryr sig, det är jul.
 
Nu far jag hem!

is love alive?

http://www.youtube.com/watch?v=hHJr07zU9Gk
 

ont skall med ont fördrivas

Jag är körd. Började plugga igår för att tenta av en kurs som varit på närmare 6 veckor imorgon. Lyckat? Jag får skylla mig själv, kan bara försvara mig med att själen ibland är viktigare. Dock vet jag inte om stressen och oron detta medför gör mig speciellt gott, troligen bara ännu mer fucked up. Ibland faller man hårt till marken och denna gången valde jag att ligga kvar lite för länge. Jag orkar bara inte.
 
Annars så är livet upp och ned just nu. Helt åt helvete ur balans och det finns inget jag inte ifrågasätter just nu. Är ute på jävligt hal is. Men tror jag kommer komma till djupare insikt och kanske våga det man aldrig vågat innan.
 
Ska bli skönt med jul.

how are things today?

En helg bara rusade förbi och jag har inte öppnat en bok, även om jag önskar att jag hade gjort så. Tentan lär bli intressant men nog snackat om den skiten. Julen kommer snart så varför oroa sig om värdelösa ting?
 
I fredags låg jag typ hemma och chillade. Ingen ork till någonting, och tur var väl kanske det för lördagen började halv 7 med tvättid och sedan träning. Mmm, en underbar dag som dock inte gav ut någonting efter 12 när det kom till att sätta sig med plugget... Men kvällen bjöd på julbak hos Camilla med Frida och några glas vin. Så himla mysigt, och sedan blev det en mindre lyckad utgång på Lokal, bara ett stenkast ifrån mig. Så himla gött att vara hemma på 2 sekunder, medan de andra skulle ta bussar och byta osv. Mmm, ibland har man flyt.
 
Idag började dagen inte fören 12 och sedan slutade den kl 13 igen för att åter dyka upp vid 15 tiden. Haha, att sova måste vara det bästa i helva världen. Och en innebandymatch på det är knappast fel. Sådan soft dag men vad har man egentligen gjort?
 
Nä, nu ska jag läsa några småsaker inför tentan (kommer fastna för solsidans senaste avsnitt som jag ännu inte sett, vet det men man kan ju lura sig själv lite...).
 

did you get my last call

En stressad tid. En tenta som närmar sig alldeles för fort och jag vet redan nu att jag borde börjat för över en vecka sedan för att klara av den, men vet ni vad? För första gången ska flickan göra slag i saken och dra ner sin prestationsångest och sina krav. Man kommer ändå inte klara av att gå igenom livet utan att misslyckas någon gång med ett liknande moment som detta så varför dra ut på det mycket längre? Ser det som en del i min personliga utveckling, att tillåta mig själv att misslyckas, se vad som händer. Brakar världen ner? Kommer det uppstå en spricka i min fasad? Kommer jag gå under i helvetets eldar?
 
Men jag hoppas så klart att jag har ork att ro hem detta, men just nu finns inte rätt energi helt enkelt. Tankarna far i ställlet iväg till främmande länder och mysiga platser under svajande palmer. Hur ska man någonsin kunna slå sig till ro?
 
I övrigt går det framåt. Börjat med brottning och än så länge bara kommit in på andra lektionen men varje måndag skall jag lyckas palla mig ner till Umestan och klå upp några blivande kollegor. Sedan hoppas jag på Kick Boxning nu i januari om de kommer fram till när kursen ska drar igång. 1000 spänn kommer det lätt vara värt om det kan göra mig lite smidigare och starkare. Men jag har börjat trivas här uppe. Det är inte alls lika tufft som det var där ett tag i september, oktober och mitt rum blir mig bara mer kärt. Kanske faktiskt kan stå ut 2 år uppe i Norrland, haha..
 
Men snart jul och en hemvisit på 11 dagar. Guld värt. Ska bli skönt att bli lite ompysslad av alla man älskar och saknar. Mmm, kommer njuta till max och tror knappast att inställningen kommer vara densamma i januari när man kommer upp igen och ska ta sig an isvakar, förundersökningsprotokoll och diverse KKS-examinationer. Ghaaa!
Men stenen har nog börjat rulla nerför nu så det ska nog gå av bara farten.
.
 

sorry for losing you

Tiden går alldeles för fort och det känns inte som att jag hinner med varken fysiskt eller psykiskt och det tror jag många känner av. Jullovet kommer vara behövligt.
 
Förra veckan var jag hemma en snabbis men snön ställde till det så blev en natt på hotell i Stockholm efter många timmar på tåg, och sedan blev det försening på hemvägen så tillbringade lätt över 30 timmar på tåg, men det var bara att ta. Väl hemma blev det minijulbord och lussebak. Så himla mysigt. Sedan blev det bio och så kom man tillbaka till Umeå med kort hår.  En lyckad hemvisit som jag aldrig hade velat haft ogjord.
 
Veckan bjöd på massa sega dagar utan en enda pluggtimma efter skolan och ångest ligger tung över mig idag då även helgen blev pluggfri. Vill verkligen inte kugga juridiken men har verkligen noll engagemang just nu. Får kämpa hårt nästa helg och dessa två veckor som är kvar.
 
Blev vin och middag i fredags hemma hos Mina i sällskap med hennes fadder och hans vän. Kom hem hyfsat tidigt runt 2 och laddade om för innebandy på lördagen. Ödet ville sig inte bättre än att turneringen började med två timmar ute i snön då låset inte gick upp i hallen. Vaktmästaren tog god tid på sig men när vi väl fick komma in så blev dagen lyckad. Sedan snabbt hem, ladda om igen och på vinet igen hemma hos Linnea med systerbasgrupp och annat gott PHS-folk. Super nice, men blev en snabb avrundning när Mina började må dåligt så följde henne hem för att sedan avsluta kvällen i sängen vid 3-4 tiden.
 
Idag blev det mer bakfylla, innebandymatch och julkonsert i Ålidhems Kyrka. En mysig tillställning men synd att de inte spelade mer än 4 låtar som man kände igen. Resten var låtar på latin eller kyrkpsalmer, vilket var synd då det var studentkören som uppträdde och de inte på något vis visat på att det skulle vara en kristen tillställning. Hade velat haft mer traditionella låtar.
 
Annars lever livet vidare. Ska bli bättre på uppdateringar men hur man än försöker så räcker dygnets timmar verkligen inte till. Men behöver kanske en energikick, hoppas att jag lyckas hitta en sådan.
Nu, sängen!
RSS 2.0