counting stars

En ny dag, nya möjligheter. Och kan man bli gladare än när man beger sig till ica så där syndigt tidigt på morgonen och får en gratispåse med sig hem med bröd, handkräm, duschartiklar, kakor och diverse små härligheter? Ica <3
 
Somnade i övrigt 03.30 i natt så ska bli underbart att ha 4 timmars statskörning efter lunch. Men hur svårt kan det vara att läsa en karta, prata lite i rakel och undvika att köra mot rött?

never asking why

Kom på mig själv med att ställa en fråga idag. Den ställdes av nyfikenhet och ren välvilja. Idioti kan man också kalla det. Det var först efter att jag inte fick något svar på den som jag insåg att jag redan visste svaret inom mig. Ett svar jag önskar att jag aldrig fått vetenskap om. Ibland kan de där små frågorna som man bara slänger ur sig utan eftertanke visa sig vara de där tunga frågorna som kan få magen att knyta sig resten av dagen. Jag går och lägger mig med en hårt knuten mage, 3 kvällen i rad, och jag ger snart upp.
 
Det finns inga svar på mina frågor som kommer att kunna tillfredsställa mig. Jag ska sluta plåga mig själv. Snart.

I feed you my love

Trasiga ord, det är vad jag kan åstadkomma en dag som denna. Jag har inte varit så aktiv de senaste månaderna. Skyller på att jag inte hade tillgång till min dator under sommaren. Sedan har det varit mycket annat som upptagit min hjärnverksamhet men nu känner jag så här inför hösten att det kan vara på tiden att starta om på nytt. Att försöka börja leverera lite.
 
Trots att det gått en mindre evighet sedan jag skrev senast kan jag konstigt nog inte komma på något som skett sedan dess som kan vara av intresse att dokumentera ner på detta ark. Så kan det kännas ibland, att inget har någon större betydelse. (Innerst inne vet man att allt som man går igenom och allt som gått från framtid, till nu tid, till då tid är av värde och påverkar oss mer eller mindre).
 
Jag är åter igen uppe i norr där jag allt mer börjar känna mig hemma. Jag saknade till och med hit någon gång där under sommaren. Väl här uppe är man redan tillbaka i sina rutiner och vardagen. Det känns skönt, kräver ingen större tankeverksamhet.
 
Ikväll är det middag med några vänner. Inget storslaget men en lagom plan för denna lördagkväll, och om jag känner brudarna rätt lär vi hamna ute på någon go pub (eller i värsta fall något tragiskt dansställe). Kanske kan vara lite gott att komma ut och möta människor men är inte sugen på att spendera hela söndagen i sängen så får väl tänka till en extra gång i baren. Om man nu kommer dit...
 
Nu spränger vi taket.
RSS 2.0