my head is running wild again

Det var allt för länge sedan senast, jag är väl medveten om det men ibland så har man så mycket tid över att man inte ens orkar göra de allra enklaste ting.
 
Mycket har hänt sedan senast. Har legat sjuk i feber och sedan blivit frisk för att sedan bli sjuk igen strax därpå. Aldrig varit sjuk så länge och ihärdigt som jag varit här uppe i Norrland sedan julas. Helt jävla otroligt, vill inte tänka på hur mycket muskler och kondition man har tappat.
 
Nu har jag i alla fall skaffat mig en sambo. Mina blev av med sin lägenhet nu den 1 juni så nu är hon min gäst tills vi drar hem på torsdag. Ska bli så skönt att komma hem och samla lite kraft, men måste säga att jag verkligen kommit att gilla Umeå. En helt underbar stad som bjuder på bra väder och en helt otrolig natur.
 
Sommaren har verkligen slagit till här. Haft dryga två veckor med strålande sol och närmare 26 grader. Har blivit en hel del grill, volleyboll i timmar och något kallt bad. Helt underbart med löprundor (när kroppen tillåtit) längst sjön och jag har verkligen funnit så otroligt fina platser där man bara kan sitta och filosofera.
 
Men nu kommer jag snart hem och som sagt, det ska bli skönt. Dock har jag fått redigt usla tider på myndigheten i Falkenberg men bara att gilla läget. Det går om man vill att det ska gå :)
RSS 2.0