norrsken

Missade norrskenet idag. Vet inte hur man skulle veta att det var men helt plötsligt uppdaterar alla vänner på Facebook att de sett det och när jag rusar ut ser jag inget annat än mörker och rök från det konstiga tornet bredvid mitt hus. Ledsen.
 
Annars så har helgen varit givande och mindre givande. Vaknade tidigt i fredags på min lediga dag och satt fint och pluggade fram till 17 då jag gjorde mig i ordning för att fara på hemmafest hos Camilla. Efter tre nyktra veckor slog vinet lite hårdare än tänkt så min lördags som jag lovat mig själv göra minst lika effektiv som dagen innan for förbi i sängen utan en enda minuts pluggande. Det straffade sig hårt idag då jag satt med allt som hängde efter och inte blev det bättre av att jag fastnade på varendra fråga och inte hade ett enda rätt kvar när jag ansåg mig varit så duktig. Nej, denna tenta blir minst sagt svår och jag kommer knappast hinna plugga mer med OC-provet på torsdag. Fan vad besviken jag blir på mig själv men bara att ladda om och gå vidare.
 
Imorgon ska jag sitta hela dagen. Först med gruppen efter lektionerna och sedan med Mina fram till sena natten så något borde man väl lära sig. Men framför allt så väntar mig äntligen mitt första träningspasset på 3 veckor. Kommer vara helt slut efter 5 minuter men fan, man måste börja någonstans.
 
Om en vecka har jag gjort alla jobbiga saker. Om en vecka sitter jag här med OC, uppstartsträning och tenta bakom mig. Lördag kl 15.00 är allt över. Fan vad jag ska njuta av helgen!

jag gick vilse för att hitta vägen

Den ljuvaste musiken har nu de senaste dagarna spelats ur mina högtalare. Så snöat in på Philter. Kanske har man hamnat i den perioden i livet då ord helt enkelt säger för mycket, eller kanske ingenting. Gillar ni skön musik som läker själen så ta er en titt på deras musik. Lätt värt. The protagonist, The antagonist och Air är bara 3 av deras fantastiska låtar.
 
Annars så är livet segt just nu. Har legat sjuk i drygt två veckor och igår var det riktigt jobbigt och idag var knappt något bättre. Huvudvärk, halsont, näsblod i omgångar, öron som slår lock och smärtar samt konstant varsmak i munnen från allt slem som aldrig vill komma varken upp eller ner. Men man ska väl vara glad att det bara är en förkylning och inget bestående.
 
Nu ska jag försöka få något gjort innan min dejt med Kajan på Skype. Bara så svårt att motivera sig till att plugga när det känns som om någon kramar sönder huvudet, men måste göra lite nu efter allt för många dagar med halvdant studieengagemang.
 
 

Fired at the ones who run

En otroligt seg söndag. Fint väder ute men efter en rejäl omgång med näsblod i morse och halsont så vågar jag mig knappt ut i kylan. Gick till ica och inhandlade sallad till dagens stora ansträgning, hemmagjord matpaj. Stolt över mig själv, även om det visade sig vara löjligt enkelt. Men nu var det gjort och tror det kommer bli fler matpajer uppe i Umeå framöver.
 
Lyckats plugga en del. Dock inte så mycket som jag kankse borde ha gjort, men ändå nöjd. Har inte slängt bort en hel helg på att bara sitta framför datorn eller ligga framför tv'n. Och igår var det melodifestivalen hemma hos fina Mina med massa gott tilltugg och några nya ansikten. Var dock inte på min allra socialaste sida så de fick nöja sig med att ha mig närvarande. Skönt när man fick gå hem och lägga sig.
 
Det känns som jag väntar på något, men kan inte säga på vad. Ställer mig frågan om detta verkligen är allt men tror det där kommer trassla ut sig snart. Kanska ska börja med base jump eller något så jag kan få lite kickar i vardagen. Värt att tänka på. Nä, nu ska jag fortsätta pressa in förhörstekniker i skallen så att jag nästa gång vi ses får er att bekänna alla era djupaste hemligheter för mig ;)

nu må det vara nock

Näsblod på morgonen, först i högra, en timma senare i vänstra. Underbart att man inte kan bli av med denna jävla förkylningen. Gröna slemklumpar hit, och några nysattacker dit. Vill bara tillbaka in i träningsbubblan.
 
Helgen bjuder i övrigt på plugg, tvätt och ev melodifestival. Det beror på hur desperat jag är ikväll. Hade gärna sett att det blev en lugn hemmakväll med go middag och lite glass, men inte roligt att sitta här ensam när alla andra sitter och hejar fram ännu ett uselt bidrag. Känner på det.
 
Nä, nu ska jag plugga lite förhörsteknik och om jag hinner med även lite förmögenhetsbrott. Kanske tar en tur ute i det fina vädret och införskaffar mig en termos. Hade behövts.

start me up

Helt slut, vet inte varför för har inte tränat sedan förra tisdagen men måste vara förkylningen som får mig att somna innan 22 varje kväll. Trött i hela kroppen och sover så fruktansvärt dåligt. Men nu skall det bli ändring på detta. Idag kör vi igång med plugg och träning och satsar 100% på båda områderna.
 
Var och fikade på cafét Göteborg nere på stan i förrgår med Mina. Så mysigt och fick verkligen in den godaste av smoothie. Mmm, ibland ska man bara skita i vad man äter och njuta. Detsamma gällde igår när jag och Camilla slog på stort och begav oss till Eastern Palace där vi åt värsta buffén. Man får lyxa till det ibland, ska vara lugn nu fram till påsk så får ju passa på att spendera när tillfälle ges, haha.
 
Helgen bjuder bara på plugg, tvätt, träning och ev. ett besök hos Mina för att se melodifestivalen, men ska allvarligt talat säga att jag starkt överväger att sitta ensam med ett packet glass och en hyrfilm. Men tar beslutet imorgon. Allt beror på hur ensam och misslyckad jag känner mig ;)

seize the day

Hemma igen i norra Sverige efter en vecka nere i söder. Började med en helg med familjen där det bjöds på finmiddag, mormors gofika och massa mys. Sedan sprang man vidare ner till Halmstad för att tillbringa 5 goa dagar med den finaste Caroline. Sov på hennes ljuvliga soffa och hade 5 fantastiska pass på polisen i Halmstad. Två på utryckningen, en på narkotika span, sista praktiska på trafiken och en introduktion som sparkade igång veckan på kriminal tekniska och näpo.
 
Tyvärr var man lite krasslig sedan innan och västkusten lyckades få liv i den förkylning som låg och väntade så veckan avslutades med feber hela helgen. Men det hindrade inte kvinnan från att ha en fantastisk tid med familj och pojke. Grillning, räkor, solsken och ännu mer av mormor och morfars fika. Fick till och med en behandling av moster med trumma, rökelser och allt avslutades med en sians. Nu är man fullproppad av kärlek och energi!
 
Idag ska jag bara kurera mig, men hoppas kunna återuppta träningen i slutet av veckan. Tills dess blir det ingefära, kanel, citron och nässpray.
 
Lovar bättra mig med inläggen. Kan lika gärna ta med det på min lista av allt jag ska ta tag i nu. Men nu ska man plöja lite förhörsteknik innan man går till sängs.
RSS 2.0