tic tac, tic tac

Missade visst några böcker där i kurslitteraturen. Inte undra på att det varit en sådan lugn period, haha. Men får ta igen det denna vecka. Tre böcker innan fredag, det är väl inga problem? Fan... Men iväll blir det i alla fall inte några sidor lästa. Blir lite mys hos Mina med lite vin och ev några av hennes bekanta. Annars en riktigt lugn helg med mycket träning. Behövligt och precis vad jag ville ha helgen innan hemfärd och SAO.
 

And the roughest path
You know the rocky rocky road
You know that
Life and love is a
Heavy heavy load

did i say that I loved you?

Känner mig sårbar idag och svag. Känner mig liksom otillräcklig, lite vag. Trodde nog det skulle finnas mer av allt. Är faktiskt rädd för att vissa saker bara sker för att det sker.
 
Vet många männikor, några av dem vänner, som startade sitt liv till och med senare än mig. När kom de ifatt och sprang förbi? Förlovningar, barn, hus och familjer. Allt som vuxit fram med tiden. Hur kan de veta saker som inte jag vet? Hur vet man när tiden är rätt? Jag vill bara grabba tag i någon av dem och fråga: "Är du lycklig? Jag menar riktigt lycklig?". "Har du det du vill ha i livet nu? Är du nöjd?".
Vad förstod ni som jag missade? När är det min tur att känna den där säkra känslan över att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt? När är det min tur att veta att det jag har är allt som behövs och mer än tillräckligt?
 
Nej, sådana här dagar ska man bara gräva ner sig i sängen under alla täcken och sätta på en bra film. Det är vad jag ska göra nu. God natt.
 
 

rise up

 
 
I hold you in my arms, that's when it  starts
I seek faith in you kiss, and comfort in your  heart
I taste the seed upon your  lips, lay my tongue upon your scars
But when I look into your eyes, we stand  worlds apart

i can be the one to set you free

Tidn går för fort just nu. Vet inte vart dagarna tar vägen men misstänker att tempot snart kommer trappas ner. Lustigt, för har inte mycket i skolan så vet inte vad det beror på.

Inspark får ettorna igår med lekar hela dagen och finmiddag med fest på kvällen. Men började redan i fredags med Ålidhemsrundan. Haha, shit vilken uppvärmning. Var helt död när jag vaknade upp igår morse. Katastrof. Därav det mogna beslutet att inte dricka under insparksdagen. Blev några cider på lekarna men i övrig var jag lugn, fram till kvällen. Med ett dansuppträdande i body kl 21.30 så var man ju tvungen att ladda upp, och det gjorde jag.
Middagen var super go, ettorna hade superroliga spex och kvällen blev riktigt bra när vi drog vidare till kårhuset. Party party.

Idag mår man sämre. Men man förtjänar det efter två kvällar med rusdrycker. Kommer komma tillbaka till livet efter lite gym och spinning nu på eftermiddagen. Och sedan ny vecka. Bara två kvar nu tills det blir hemfärd och ner på SAO i Halmstad hos Kajan. Mmm, länge sedan man såg familjen nu också. Ska bli så mysigt.

hoping one day you'll make a dream last

Och så satte man sprätt på varje liten slant. Drog kortet idag och det nekades. Fan vilken tung känsla. Tur att det var i bankomaten, bara för att jag inte vågade gå till affären innan jag visste om jag hade täckning. Så ja, där rök det bidraget. Men jag har haft skoj och får väl leva på nudlar fram till nästa bidrag, haha. Och Kajan som sa att man lärde sig med tiden. När är tiden framme?
 
Skolkade igår och så jävla rätt när man idag hörde att lektionen hade varit 45 min och totalt värdelös. Gött är det. Men idag var det bara att traska ner i snöstorm. Helt dyngsur när jag var framme efter närmare en timma och två helt värdelösa lektioner. Fan va segt. Och nu långa skoldagar kvar innan insparken på lördag. Går från 8 till 18 på torsdag. Inte alls motiverande. Men men, man får la ta med lite socker eller liknande så man orkar hålla sig allert.
 
Helgen var go i alla fall. AW i fredags med ett jävla gäng från både skola och götet. Camilla och Hannes hängde på när gossen kom på besök och det var super trevlig. Lördagen tillbringades i stan och på sportbaren efter att vi tippat på stryktipset. Synd bara att vi inte vann några 100.000 när man shoppat med det i bakhuvudet. Får bli nästa gång. Söndagen var lugn och avslappnad och lika så måndagen. Men nu ny vecka så bara att sadla om och hoppa upp på hästen igen. Vi börjar väl med grupprocesser. Fy fan...
 
 
 
RSS 2.0